Охрана

ОХРАНА ЧРЕЗ ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА

Фирма Green Service се занимава с проектиране и изграждане на системи за охрана и контрол чрез технически средства.

видео наблюдение и охрана - Грийн Сървис
мониторинг, видео наблюдение и охрана - Грийн Сървис

Заснемане и план на обекта

За да се изгради качествена и ефективна система за сигурност, предварително се извършва план, придружен от чертеж за разположението на устройствата. Работи се върху чертеж на обекта. В случай че няма такъв, теренът се заснема с дрон, за да се визуализира. Всеки един обект притежава свои специфики, затова нашите инженери оформят индивидуален план, който да работи по най-добрия начин на конкретното място.

Инсталиране на системите

Фирмата изгражда слаботокови системи със своите 11 високо квалифицирани техника. Работата се извършва след предварително одобрен план проект. Спрямо сложността на обекта се ангажират съответния брой техници, за бързо и качествено инсталиране на съоръженията. Работния процес се съобразява спрямо други дейности извършващи се в обекта, продължаващо строителство (ако има такова) и др.

мониторинг, видео наблюдение и охрана - Грийн Сървис
мониторинг, видео наблюдение и охрана - Грийн Сървис

Контрол чрез мониторинг център

Фирмата пази своите обекти чрез собствен мониторинг център. Всеки алармен сигнал бива проверен от обучен оператор. Сигналът се преглежда и в случай на нужда се изпраща патрул.Патрулираща кола отива на място за проверка и оглед на обекта в рамките на минути.Фирмата работи със специализиран собствен софтуер за детекция на движение, което оптимизира работния процес.

Обекти

Клиентите и обектите на фирмата са от най-различно естество. Фирмата охранява соларни паркове (ФЕЦ гр. Угърчин; ФЕЦ с. Пчеларово; ФЕЦ гр. Кула; ФЕЦ гр. Раднево; ФЕЦ с. Нова бяла река; ФЕЦ гр. Ресен; ФЕЦ гр. Павликени), строежи, складови бази, бизнес сгради, ВИП къщи, комплекси и частни домове.

Охрана и видео наблюдение - Грийн Сървис