Система за почистване на фасади и соларни панели – QUATTRO™ PORTABLE SYSTEM – Ionic Systems

Система за почистване на фотоволтаични централи – QUATTRO™ PORTABLE SYSTEM – Ionic Systems

Система за почистване на фасади и соларни панели – QUATTRO™ PORTABLE SYSTEM – Ionic Systems

5299,00 лв.11923,00 лв.

Ionic QuattROTM е забележително гъвкава система. Когато има достъп както до вода, така и до електрическа мрежа, моделът QuattROTM „S“ ще произведе мощен поток от чиста вода, способен да захранва няколко полюса до височина от 80 фута, дори когато налягането на водата е сравнително ниско.

QuattROTM включва както обратна осмоза, така и де-йонизация и е подходящ дори за най-твърдите условия на водата. QuattROTM може постоянно и ефективно да произвежда достатъчно количество чиста вода при отлично налягане благодарение на своята мощна бустерна помпа.

Уредите за почистване на прозорци използват преносимата система QuattroTM за достъп до отдалечени части на съвременни сгради като дворове и покриви за почистване на атриуми. Високите сгради, в които се използват окачени платформи, както и техниката за спускане с въже, също се възползват от почистването на върхове с късо захранване с вода от използването на QuattroTM на покрива. Екипите за поддръжка на сгради на място също използват QuattroTM за вътрешни задължения за почистване на прозорци и фасади, както и за миене на автомобили без място.

Моделът QuattroTM „S“ е проектиран за висока производителност в най-взискателните среди в света. Пластмасовите корпуси на филтрите могат да бъдат податливи на UV разграждане и повреда при температури над 30C. Моделът „S“ разполага с корпуси на филтри от неръждаема стомана с високо налягане, които могат да издържат на температури на пряка слънчева светлина до 50C. Тъй като налягането се повишава още повече, QuattROTM „S“ може да се използва от няколко оператора до 80 фута.

QuattroTM – се предлага в три конфигурации. Стандартната система Quattro работи само от водно налягане (мин. 60psi) и е подходяща за един оператор за използване на по-ниски нива.

Въглероден филтър, премахва хлора, защитава RO мембраната. 5 микронен филтър – премахва замърсявания по-големи от 5 микрона. RO филтър – механично филтрира водата, отхвърля до 98% от останалите примеси. DI филтър – полира водата до нула части на милион чистота.

Поискай актуална оферта на:

sales@green-service.bg ;

GSM: 0878 88 18 15

Описание:

QuattRO Systems произвежда чиста вода за почистване с вода, където има достъп както до вода, така и до захранване. Перфектният начин за производство на чиста вода на място.

Модели:

Quattro System,
Quattro Electric,
Quattro S Electric System