Препарат за почистване на соларни панели – SOLAR WASH PROTECT 50

Препарат за почистване на фотоволтаици SOLAR WASH PROTECT 50 - Грийн Сървис

Препарат за почистване на соларни панели – SOLAR WASH PROTECT 50

185,00 лв.

Биоразградимо решение 2 в 1: почиства органичните замърсявания и предпазва слънчевите панели
Слънчевите панели са ефективен и екологичен начин за генериране на електричество, но те изискват правилна поддръжка, за да функционират по най-добрия начин. Едно от основните предизвикателства при поддръжката на слънчевите панели е премахването на органична мръсотия, като птичи изпражнения, цветен прашец, дървесен сок и други отпадъци, които се натрупват на повърхността с течение на времето. Това може да намали ефективността на панелите и да повлияе на живота им.

Solar Wash Protect (SWP) от ChemiTek е концентрирано, биоразградимо и иновативно решение, предназначено да ви помогне да поддържате слънчевите си панели чисти и да минимизирате разходите за поддръжка и почистване. Уникалната формула на SWP не само почиства широк спектър от органични замърсявания от вашите слънчеви панели, но също така осигурява защитно антистатично покритие, което помага за предотвратяване на бъдещо натрупване на мръсотия и отломки. Това означава по-малка нужда от поддръжка и по-дълъг живот на слънчевите панели.

Поискай актуална оферта на:

sales@green-service.bg ;

GSM: 0878 88 18 15

Описание:

Това решение е разработено за професионалисти, като например:

Фирми, които инсталират фотоволтаични централи;
O&M компании;
Слънчеви активи със собствени екипи за поддръжка.
Ако сте професионалист, който търси начини да разграничи услугите си и/или да увеличи ефективността на вашата соларна инсталация, използвайте уникален и иновативен продукт като SWP, който е напълно тестван и сертифициран от международната лаборатория TÜV Sud, има писма за съответствие от 12 от 15-те най-големи производители на фотоволтаични соларни панели в света и преди всичко е биоразградим, лесен за нанасяне и екологичен продукт!

Почиства широк спектър от органични замърсявания…
Solar Wash Protect използва усъвършенствана течна технология за разграждане и разтваряне на широк спектър от органични замърсявания от повърхността на вашите слънчеви панели, като птичи изпражнения, цветен прашец, пчелен восък, прах, сахарски прах, дървесен сок и други замърсители.

Увеличава до 5% ефективност…
Антистатичните свойства на SWP ще улеснят бъдещите ви почиствания, защото поддържа панела по-чист между почистванията, намалява времето за почистване и консумацията на вода с до 50%.

Почистването на вашите модули с решението SWP, в сравнение с почистването само с вода, позволява увеличаване на ефективността на слънчевия панел с до 5%, което води до значителни икономически ползи за собственика на слънчева ферма.

Как работи?
Solar Wash Protect използва усъвършенствана течна технология за разграждане и разтваряне на органична мръсотия, мръсотия и други замърсители от модулите на вашите слънчеви панели. Тази концентрирана формула е много ефективна и трябва да се разрежда, за да отговаря на вашите специфични нужди за почистване. Просто смесете продукта с пречистена вода, нанесете го върху повърхността на вашите слънчеви панели, изплакнете с вода и voilá!, вашите слънчеви панели са почистени и защитени!

Ползи:
Ефективно премахва органичните замърсявания от слънчевите панели
Може да се използва на всички видове слънчеви панели (фотоволтаични и термични)
Безопасна и нетоксична формула, която няма да повреди повърхността на вашите слънчеви панели
Осигурява защитно покритие, което помага за предотвратяване на бъдещо натрупване на мръсотия и отломки
Спестява време и пари за поддръжка и почистване.

Поискай актуална оферта на:

contact@2dbg.org

GSM: 0878 88 18 15