Система за почистване на соларни панели и фасади ZERO Ionic Systems

система за почистване на фотоволтаични централи ZERO Ionic Systems - Грийн Сървис

Система за почистване на соларни панели и фасади ZERO Ionic Systems

27600,00 лв.

Системата Zero представлява най-добрата система за почистване на прозорци с чиста вода.

Още през 1997 г., когато Ionic Systems представи системата Reach & Wash®, ние казахме на World of Window Cleaning, че водата с нула части на милион (0ppm) е стандартът, необходим за резултати без петна. И все пак в действителност стълбовете с водно захранване не са вълшебни пръчици и както чистачите, така и клиентите понякога се сблъскват с прозорци, оставени с не толкова перфектни резултати.

Петнадесет години по-късно новият „Zero“ на Ionic произвежда ултра чиста вода при нула части на милиард (0ppb) и това представлява златният стандарт. Водата с 0ppb е хиляда пъти по-чиста от водата с 0ppm и тъй като чистата вода почиства чрез разтваряне на йони на мръсотия, следва, че водата с 0ppb е в състояние да разтвори 1000 пъти повече мръсотия от водата с 0ppm.

Други системи премахват само разтворени твърди частици от водоснабдяването, уникално Zero премахва както разтворените твърди вещества, така и всички органични вещества, както и бактерии от водоснабдяването. Резултатът е не само вода, която е 1000 пъти по-чиста, но и ултра чиста вода, която е свободна от микроорганизми като бактерии легионела и органични вещества, с които се хранят бактериите. Значително предимство е, че биофилмът не може да се образува върху повърхността на филтърната среда или RO мембраната, което означава, че филтрите поддържат производителност от първия ден, което от своя страна означава по-ниски текущи разходи.

Освен превъзходната почистваща мощност на 0ppb ултра чиста вода (известна също като 18 MΩ или 18 Meg вода), Zero предлага и следните предимства;

Напълно автоматизиран – свържете водоснабдяването, включете и забравете
Автоматизирано обратно промиване на омекотителя
Автоматизирано RO промиване
Автоматизирана RO оптимизация
Автоматизирано вечно полиране
Сменяема патронна филтърна система
Текущи разходи намалени с до 30%

Стандартните характеристики на „Zero“ включват;
Цифров контролен панел за напълно автоматизирана работа
LED подсветка
Конструкция от неръждаема стомана
30” филтър с активен въглен, 2 филтъра за седимент от 5 микрона, 2 филтъра за обратна осмоза, DI и постоянни NGDI филтри
240v или 110v 100psi усилваща помпа за бързо пълнене на резервоара.
Шаси на компоненти, тествани при сблъсък.
Двойни 12v помпи за подаване.
Батерия 150 ампера, разлято зарядно и мрежово зарядно
Брояч на часове, индикатор за състоянието на батерията, двоен TDS измервател, манометър за водно налягане.
0ppb 18 Meg Производство на ултра чиста вода.

Допълнителна опция
Надстройка на модела „S“ до корпуси на филтри от неръждаема стомана (2 броя) и 200psi усилваща помпа за бързо пълнене на резервоара с до 6 литра в минута.

Поискай актуална оферта на:

sales@green-service.bg ;

GSM: 0878 88 18 15