Cement Removal Agent – препарат за отстраняване на цимент от соларни панели

Препарат за премахване на цимент от соларни панели - Грийн Сървис

Cement Removal Agent – препарат за отстраняване на цимент от соларни панели

158,00 лв.

Ефективно премахва циментов прах, каменен прах, ръжда, гипс и други алкални замърсители от слънчеви панели.

Поискай актуална оферта на:

sales@green-service.bg ;

GSM: 0878 88 18 15

Описание:

Препаратът за отстраняване на цимент (CRA) от ChemiTek е мощно и ефективно решение, което може да ви помогне да почистите вашите слънчеви панели и да възстановите тяхната ефективност. Този продукт е специално проектиран да премахва цимент, ръжда, каменен прах, гипс и други алкални замърсители от слънчеви панели, без да уврежда повърхността, като същевременно значително намалява времето, прекарано в почистване, водата, изразходвана за почистване и разходите, необходими за почистване на модулите.

Решенията CRA на ChemiTek са безопасни за използване на вашите слънчеви панели. Той е напълно тестван от международната лаборатория TÜV Sud и има писма за съответствие от някои от водещите световни производители на PV

Този продукт е оздравителен агент и трябва да се използва като такъв. За да избегнете повтарящ се проблем, трябва да действате превантивно и да защитите вашите модули с едно от покритията на ChemiTek. Това ще попречи на частиците прах да полепнат директно върху стъклото, което ще ги направи лесни за отстраняване по време на нормални операции по почистване.

Как работи?
CRA е концентриран разтвор, който трябва да се разреди в пречистена вода, преди да се нанесе върху замърсените соларни модули. Този иновативен почистващ агент използва уникална комбинация от киселина и повърхностноактивна технология за разтваряне и разграждане на цимент и други алкални замърсители на повърхността на вашите слънчеви панели. Тази мощна формула прониква дълбоко в цимента, за да го омекоти и разхлаби, което улеснява отстраняването му.

За да използвате агента за отстраняване на цимент, просто разредете продукта във вода (вижте препоръчителното съотношение на разреждане по-долу), нанесете продукта директно върху засегнатата област и го оставете да престои няколко минути. След това използвайте мека или роторна четка , за да изтъркате внимателно повърхността, изплакнете с чиста вода. Само с няколко лесни стъпки вашите слънчеви панели отново ще изглеждат като нови.

Ползи:
Агентът за отстраняване на цимент предлага няколко предимства за собствениците на слънчеви панели:

Ефективно премахва циментов прах, каменен прах, ръжда, гипс и други алкални замърсители от слънчеви панели
Безопасна и лесна за нанасяне формула, която няма да повреди, нито ще анулира повърхността на вашите слънчеви панели
Помага за възстановяване на производителността и ефективността на вашите слънчеви панели
Спестява време и пари за поддръжка и почистване

Индустрии и приложения:

Почистване на фотоволтаични соларни панели, соларни термо панели, фотоволтаични соларни керемиди и др.
Монтажници на фотоволтаични централи
Фирми за почистване на слънчеви панели
Соларни паркове със собствени екипи за поддръжка

Налични разфасовки:
5 кг.

Поискай актуална оферта на:

sales@green-service.bg ;

GSM: 0878 88 18 15